Vés al contingut

Si tu vibres alt... tots vibrem alt... perquè tothom és UN!!!
Si tu vibres alt... tots vibrem alt... perquè tothom és UN!!!

Què és vibració?

Estem molt habituats a escoltar aquesta paraula i ja quasi forma part del nostre vocabulari habitual: Aquesta persona em dóna bones vibracions, aqueix lloc té mala vibració… però,

Què volem dir amb la paraula vibració?

D'alguna forma intuïm el seu significat però tenim dificultats per fer una definició precisa de la mateixa.

Vibració és la freqüència que emetem des del nostre ésser cap a l'exterior en forma d'emocions i sentiments.

De tal forma que si la major part del temps vibre amb emocions d'amor, pau, alegria o poder personal, per dir algunes, la meua vibració serà alta, però si la major part del temps estic en la còlera, la por, el victimisme o la desesperança, llavors la meua vibració serà baixa.

La vibració no és alguna cosa estàtica, la bona notícia és que a través de la nostra intenció deliberada podem canviar-la a voluntat.

Què puc fer per apujar la meua vibració?

A continuació et deixe un joc d'ús i abús per apujar la teua vibració en 7 passos:

1. Apujar la teua vibració depèn exclusivament de tu.

Tindre una baixa vibració no significa que un siga pitjor o millor persona ni que estiga més o menys evolucionat.

Significa que et situes en aqueix rang freqüencial tan baix perquè no tens o no coneixes les eines per vibrar d'una altra manera, o potser ni tan sols t'has plantejat que vibrar d'una altra manera SÍ és possible i que solament depèn de tu.

Igual que tries i sintonitzes la cadena amb la qual vols connectar en la teua radio pots triar les emocions amb les quals desitges sintonitzar diàriament.

2. Fes el que t'apassione.

Alguna cosa senzilla per apujar la teua vibració és fer qualsevol activitat que t'apassione: ballar, jugar, escriure, cantar, dibuixar, llegir, fer esport, qualsevol que siga la teua passió et proporcionarà benestar i en aqueix moment tindràs la sensació de que estàs connectat.

Si la teua passió es converteix en el teu treball, llavors és per tirar coets, però si açò no succeeix així, dedica-li temps a fer el que t'agrada.

També pots viatjar a qualsevol lloc que et produïsca harmonia, la naturalesa és un bon lloc perquè vibra en harmonia i fa ressonar el mateix estat en el nostre interior.

Vibrar alt té molt a veure amb sentir-se connectat.

I parlant de connexió, hi ha alguna cosa que vull aclarir:

Sempre estem connectats, absolutament tothom posseeix un interruptor de connexió en el seu interior, a voltes ho premem i sembla que tot funciona, el que passa és que la majoria de les vegades se'ns oblida que aqueix interruptor està  ací i al nostre abast, com l'interruptor de la teua habitació per encendre la llum.

3. Les eines més poderoses.

La meditació, la respiració i l'oració són les formes mes ràpides per a connectar-te i pujar la teua vibració, serà per açò que quasi totes les escoles i tècniques ancestrals i modernes les inclouen en els seus mètodes.

Meditació
Meditació

Meditació i vibració.

La meditació és una forma ràpida de pujar la teua vibració.
Aquestes eines que jo cride connexions ràpides A.D.S.L (o ara fibra òptica) hi haurien de passar a convertir-se en un model de vida.

La meditació.

Puja ràpid la teua vibració perquè en reduir la teua activitat mental es crea un espai on poder escoltar-te, buidar-te i sintonitzar-te. La meditació fa que connectes ràpidament amb una vibració d'expansió, tranquil·litat, pau i et retorna a l'equilibri.

Respirar.

És un pas previ per a fer una meditació profunda, no obstant açò en situacions més extremes en les quals no tenim temps per a asseure'ns a meditar, una simple respiració amb consciència pot fer que actuem amb mes calma i lucidesa davant una situació conflictiva.

Enmig d'una baralla, en una crisi o quan ho veiem tot negre, respirar pot ser l'única eina que estiga al nostre abast, la seua potència resideix en que fa de pont entre el cos i l'esperit, d'ella depèn la connexió i l'equilibri entre el nostre món tangible i l'intangible.

Respirant, les nostres emocions i pensaments s'aquieten, es calmen i se centren.

L'oració o decret.

És fer una petició a una força superior des del cor. Aquesta força superior vària segons les creences de cadascun, a qui demanem no importa, el que si importa és demanar amb tota la fe i l'amor del món i sense apegar-se als resultats.

Quan et comuniques amb una força superior també t'estàs comunicant amb tu mateix, orar és una forma d'escoltar-te, ordenar-te i comprometre't amb una vibració d'esperança, sabent que el millor per a tu o els altres arribarà.

4. Coherència interna.

Muller feliç
Muller feliç

Coherència interna és dirigir els teus pensaments, paraules, emocions i accions en una mateixa adreça.

Si sents una cosa i fas un altra ben diferent estàs creant desconnexió amb el teu esser interior o principal font d'energia.

Si vols tindre més energia i vibrar més alt no pots oblidar la llei de la coherència interna. A voltes açò pot ser complicat perquè moltes vegades ens fem xicotetes traïcions pel que diran, per agradar als altres, per pena, per culpa, per llàstima i un altre tipus d'emocions castrants.

Amb açò no vull dir que no calga ajudar als altres, més bé al contrari, ajudar als altres és un altra forma fenomenal d'apujar la teua vibració, però !ull! sempre que ens ho hagen demanat explicita o implícitament perquè és fonamental respectar el lliure albir de l'altra persona.

Ajudar està bé sempre que no et traïsques a tu mateix o et desgastes energèticament. Açò no seria ajudar, seria forçar-te i no tindria cap sentit perquè estàs ajudant a un altra persona per perjudicar-te a tu mateix i açò no li interessa a l'Univers que es regeix per paràmetres d'equilibri.

La regla per a encertar és cercar sempre que pugues el ++ (jo guanye, tu guanyes).

5. Cuida la teua salut.

Per a vibrar més alt és requisit bàsic que els teus fonaments estiguen en condicions.

El primer que pots fer és acaronar i cuidar el teu cos físic, eixir de la ment i posar-te en contacte amb el cos puja automàticament la teua vibració. Prestar atenció al cos fa que tornis a estar centrat i sòlid, fora de la volatilitat dels teus pensaments i emocions.

Optar per menjar més sa sense arribar a extrems i fer exercici acord als teus gustos i necessitats prepara la teua casa per a pujar de freqüència.

Cuidar el teu camp energètic també és molt important. Quan et sentes molt carregat, cansat o saturat et recomane el següent exercici per a mobilitzar l'energia del teu cos astral o emocional: col·loca les teues mans a l'altura del teu front i com a uns 10 cm separades del cos, vas baixant-les lentament fins a arribar als peus i des d'ací tornes a pujar de la mateixa forma, repeteix-lo quatre vegades: baixar, pujar, baixar i finalment tornar a pujar. Si ho fas amb consciència mouràs el teu cos energètic i et sentiràs més lleuger.

Si pots fer-ho tots els dies molt millor.

6. Desconnecta't de les notícies dolentes.

On està la teua atenció, està la teua energia. On estan els teus ulls, estan els teus ulls que miren.

Si pares esment a notícies de crisis, terratrèmols, suïcidis o malestar en general, estaràs vibrant amb aqueixes emocions sense apenes ser conscient d'açò. Tu decideixes el que vols observar, açò no significa que estigues negant la realitat de molts, si no que en les teues mans està la decisió de triar el focus de la realitat en el qual deliberadament et vols centrar, la teua vibració depèn d'açò.

La televisió et fa estar en manera passiva i les ones cerebrals que emets quan la veus són les mateixes que quan estàs en estat de hipnosis, per açò és molt important que decidisques que t'interessa veure i optar per una actitud de poca permeabilitat davant el que la pantalla té per oferir-te, sobretot quan es tracta de coses que et fan sentir malament. En cas de dubte, agafa el comandament i apaga la televisió, així de fàcil.

7. Descobreix l'immens poder de les teues emocions.

Emociones i pensaments van de la mà, cercant pensaments d'alleujament module les meues emocions per a reconnectar-me de nou amb mi mateix.

Per vibrar més alt cal modular les nostres emocions perquè comencen a ressonar amb la freqüència del Ben-estar que és la que tu desitges i no amb la del mal-estar que és la que t'imposen.

Aquest és un procés gradual que requereix un ferm compromís sostingut en el temps de voler estar millor.

Vibrar més alt en un moment determinat pot ser fàcil, una bona notícia, una excel·lent trobada amb amics, un massatge o un viatge són eines a les quals pots recórrer per a sentir-te millor. El que pot resultar un poc més complicat és sostenir una vibració alta la major part del temps.

Triar la vibració en la qual desitges ressonar és un acte de creació deliberada en la qual tu optes per sentir-te X en comptes de Y davant determinades circumstàncies, però millor vegem un exemple:

Una notícia dolenta com “m'acaben d'acomiadar del treball” baixa la vibració a qualsevol i açò és normal, però un pot optar per mantenir-se en aqueixa vibració i fins i tot anar a pitjor amb pensaments com “és el pitjor que em pot ocórrer” o escollir una altra direcció en la qual gradualment vages apujant en l'escala vibracional cercant pensaments que generen alleujament emocional davant aqueixa circumstància com per exemple “és un moment per a indagar en el meu futur professional”.

Si aprens a SOLTAR DE FORMA DELIBERADA I REITERADA les teues emocions negatives podràs mantenir-te en una vibració de benestar la major part del temps i per tant et sentiràs connectat, amb energia i poderós.

Pot ser que en el teu cas conegues altres formes diferents per apujar la teua vibració…

M'expliques que fas per apujar la teua vibració?

Autora: Virginia de la Iglesia (psicóloga colegiada y especialista en familia tóxica.)

Font: Sube tu vibración en 7 pasos

Arboleda
Arboleda

Di Yo soy Tú

Soy partículas de polvo a la luz del Sol.
Soy el redondo Sol.
A la partícula de polvo
yo digo, quédate.
Al Sol,
sigue tu marcha.
Soy la neblina de la mañana,
y la respiración de la noche.
Soy el viento en la copa de la arbolada,
y la ola sobre el acantilado.
Mástil… Timón,
Timonel y quilla.
Soy donde se asentó
el arrecife de coral.
Soy un árbol,
con un loro entrenado
sobre sus ramas.
Silencio.
Pensamiento.
Y voz.
El aire musical,
viniendo de una flauta.
Una chispa de piedra.
Un destello de metal.
Las dos velas,
y una mariposa loca alrededor.
Rosa ...
y el ruiseñor
perdido en su fragancia.
Soy todas las clases de seres.
La galaxia girando.
La inteligencia evolutiva.
El ascenso ...
y la caída.
Lo que es,
y lo que no es.
Tú que conoces a Jelalludín,
Tú el Uno con Todo,
Dí quién soy yo.
Dí Yo soy Tú.

 

Jalal Ud-Din Rumi (1207-1273)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies